Mijn superontbijt

Gepubliceerd: 23 juli 2020

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Al sinds de biohacking conferentie in Helsinki in 2014, ben ik fan van de mensen van Puur Nordic, die Scandinavische gezondheidsproducten en superfoods leveren zoals de powershakes van Ambronite, waarmee ik al een tijdlang ontbijt.

https://sayyeah.wistia.com/medias/z13dc4ig89

(Ik ben inmiddels ook aan het uitvogelen hoe ik de chagapoeder, gemaakt van paddestoelen, in mijn menu geïntegreerd krijg)

Hoe dan ook: Ik mag een kortingscode weggeven, geldig voor alle producten in de webshop: martijn10

(Misschien overbodig om te zeggen, maar ik krijg hier niet voor betaald, hoor! Het is puur enthousiasme, en dat geldt ook voor de reclame die ik regelmatig voor boeken maak.)