HEY! Iemand heeft e-mail opnieuw uitgevonden!

Gepubliceerd: 23 juli 2020

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Tips

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Al jaren worstelen mensen met e-mail en daar is in wezen eigenlijk weinig aan veranderd. Er is ook best een enorme stapel kritiek te verzinnen op email. Zoals ik in mijn lezingen vaak vertel zijn er serieus veel mensen die hard werken verwarren met mailtjes versturen. En daartoe zijn we toch niet op aarde…. de grote denkers achter Basecamp, Jason Fried en David Heinemeier Hansson, tevens auteurs van het geweldige boek ReWork, hebben met een behoorlijke tijdsinvestering en geld wat mij betreft een paradigma-verschuivende oplossing voor email bedacht, waar ik met liefde de 99 dollar per jaar voor betaal: Hey.

Met Hey kun je nog vóór de e-mail in je inbox komt, bepalen of iemand je überhaupt mag mailen en per onderwerp of afzender, aangeven of je wel of geen notificaties wil ontvangen.

Je kunt nieuwsbrieven, bonnetjes en conversaties volautomatisch scheiden, attachments sneller terugvinden, titels van e-mails veranderen en kleine handige notities toevoegen.

Kijk even 37 minuten naar dit filmpje, dat scheelt je daarna minstens 40 uur minder chagrijn.