Lieve lezers, dank!

Gepubliceerd: 14 februari 2020

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Mijn verhaal over de ‘Joy of Sadness’ maakte bij veel van jullie een hoop los. Ik kreeg onwaarschijnlijk veel reacties en bedankjes. Blijkbaar (op zich niet vreemd) worstelen een hoop mensen met deze thema’s. Fijn! Eenzaam, maar niet alleen dus.

Met name het stuk van Steve Pavlina inspireerde nogal.
Een andere klassieker van hem, onderdeel van de Easycratische bibliotheek, deelde ik ook maar weer eens op social media. Ten reasons you should never get a job: over waarom een baan niet per se een goed idee is. Met name zijn stukje over leren in een baan versus erbuiten boeide mij.

In het kader van dealen met shit en narigheid, Ritzo ten Cate, met wie ik in een klein dorpje in Drenthe opgroeide, heeft er een heel project van gemaakt: ‘Waar ellende vandaan komt’. Het volgen waard. Eerdere mooie initiatieven van hem gingen over Project XDaklozenonze relatie met smartphones en het opruimen van de Wadden. Dit is zijn meest persoonlijke tot nu toe. Blijkbaar is het waar de kosmos naar neigt momenteel.

In het kader van open en persoonlijk, ik deed een interview met dezaak.nl in een serie waar ook Duncan Stutterheim en Ali Niknam in zaten, en ik nam een tijdje geleden een Podcast met Maarten Fijnout op waar mijn familie op de één of ander manier nogal enthousiast van werd.
Dus voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het verschijnsel Martijn 🙂 veel lees en luisterplezier!