Nieuw: Stand-up Stories

Gepubliceerd: 26 november 2019

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Initiatieven, podcast

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Afgelopen maanden heb ik heel hard gewerkt aan een aantal mooie projecten. Een van de leukste is zonder twijfel Stand-up Stories. Sommige van jullie kennen Stand-up Inspiration misschien nog wel, dat we maandelijks organiseerden in Amsterdam, in Toomler, onder het Hilton. Het concept was heel eenvoudig; eens per maand een vijftal sprekers op een podium, zonder plaatjes. Het publiek weet van tevoren niet wie er komen, er zit geen lijn of thema in, maar een ding weet je zeker: het is vele malen boeiender dan een avondje in de kroeg of voor de buis.
Het was een bijzonder leuk format, dat helaas al jaren niet meer bestaat.

Met dit leuke ploegje mensen hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we begonnen aan een soort ‘doorstart’, onder de naam Stand-Up Stories. Elke eerste vrijdag van de maand, bij Seats 2 Meet boven station Amersfoort, in een zaaltje dat we elke keer omtoveren tot een knus theatertje. Met vijf à zes sprekers en twee MC’s (‘Masters of Ceremony’), een eigen tune, gemaakt door Renger Koning, en opnames door Daan van Bergen. In de aanloop er naartoe verscheen er een mooi interview met Peter Ros in het AD:

De eerste editie was meteen een ongelofelijk succes, hilarische, hartverwarmende, eerlijke en inspirerende verhalen. Lees hier een verslag van Yvo Kouwenhoven, de allereerste spreker van SUS, die het publiek met zijn ongelofelijke verhaal meteen bij de ballen had.

Lees HIER de nieuwsbrief. Hier vind je ook video’s en podcasts van alle optredens, en kun je je aanmelden voor de volgende editie #SUS02, op 6 december.
Via deze link kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, dan krijg je hem standaard in je mailbox.

Bekijk hieronder de promo: