Nieuwsgierig naar nieuwsgierigheid

Gepubliceerd: 22 november 2019

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Interviews

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Nieuwsgierigheid is levensgevaarlijk, je kunt er dood aan gaan, maar het levert ook oplossingen, die je leven kunnen redden. De ene mens is nieuwsgieriger dan de andere en sommige mensen zijn zelfs zó nieuwsgierig dat ze nieuwsgierig zijn naar nieuwsgierigheid. Zo iemand is Danae Bodewes. Ze was een van de sprekers op Stand-Up Stories (Klik hier voor haar verhaal) en ze heeft mij geïnterviewd over mijn nieuwsgierigheid.  Hartstikke leuk, want met haar vragen heeft ze mij ook weer geprikkeld en aan het denken gezet.

Lees hieronder het interview in twee delen: