5 jaar Keilewerf

Gepubliceerd: 25 oktober 2019

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik mocht onlangs wederom te gast zijn bij de Keilewerf inzake het vijfjarig bestaan.
Het ‘paradijs voor de festivalknutselaar’ in Rotterdam bleek in de tussentijd flink gegroeid en uitgebreid naar drie locaties.
Ik was de vorige keer al zo onder de indruk van deze geweldige makerspace, dat ik moeiteloos een voorwoord kon schrijven voor het boek dat onlangs is verschenen over het vijfjarig bestaan.

Een must read voor enerzijds makers en anderzijds politici en beleidsmakers die steeds mooie sier maken met dergelijke initiatieven, maar die de boel weer plat gooien zodra het geld op is.

Ik ben blij dat ik met dit soort communities mag samenwerken, binnenkort komen ze langs op het Fieldlab in Drenthe en ik hoorde zojuist van mijn goede vriend Herman Kopinga dat de Maakplek in Groningen ook gauw weer open gaat.

Ik voorzie de komende tijd weer wat meer verhalen over maken en creaties.

Oja, ik geef natuurlijk een exemplaar van het boek weg: KLIK!