Nieuwe plannen voor Permanent Beta

Gepubliceerd: 14 juni 2019

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Er is het afgelopen jaar heel veel gebeurd bij Permanent Beta. Zo hadden we een ongelofelijk leuke PB-dag in Eindhoven, een minstens zo leuke PB-dag in Amersfoort – met als bijzondere gastspreker David Allen (van Getting Things Done!) – en een zeer succesvolle bijzonder gave PB-dag in Teheran, waar de community al bestaat uit meer dan 1000 mensen…

(kijk, filmpje!)

We staan aan de vooravond van de PB-dag in Groningen (21 juni). In samenwerking met de werkvereniging, met als thema de toekomst van werk en organiseren. We hebben een mooie line-up en besteden uiteraard (!) ook aandacht aan de aardbevingen.
Hier kun je je aanmelden! 

 

Er komt iets moois aan: we hebben natuurlijk al ons Permanent Beta Fieldlab in Elp, en we hadden wat ervaring opgedaan met ons Citylab in Amsterdam, maar nu krijgen we in samenwerking met Seats2meet (op het Centraal Station) in Amersfoort een ware Permanent Beta Playground! Hou de meetups in de gaten!

We gaan gewoon lekker door met het verzamelen en toegankelijk maken van gave content en het betrekken van meer mensen bij meer gave meetups, zowel binnen PB als in allerlei spin-offs zoals de Creatieve Universiteit Haarlem, de Schaduwacademie en vele ander initiatieven.

We staan met Permanent Beta aan de vooravond van een nieuwe fase. We gaan kijken of we decentraler kunnen werken en nog meer kunnen met de content van ons immer uitdijende netwerk. Daarnaast zijn er plannen voor een Permanent Beta Book Club en een fysieke PB-bibliotheek, want er zijn inmiddels aardig wat auteurs in onze community.

Zo verschenen onlangs deze twee boeken: Dat van Peter over ‘warorde’, creativiteit en innovatie en dat van Kevin, over wat er gebeurt als je 34 experimenten start en doorleeft. Typisch boeken die passen bij waar het bij de PB-community over gaat!