Easycratie in het onderwijs

Gepubliceerd: 14 juni 2019

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Wat er ook gebeurde sinds de vorige nieuwsbrief is dat Annette Dölle en ik besloten om een deel (over mind-set en werkstress) uit het binnenkort te verschijnen Nooit Af en het Onderwijs alvast uit te brengen als apart boekje dat we noemden: Easycratie in het onderwijs.

Dat boekje is nu te koop, in de webshop van www.pixiecreations.nl. Er is ook een e-pub beschikbaar en er komt een audioversie aan.
We hebben er inmiddels een paar duizend verkocht en notabene de tweede positie behaald in de ranking van managamentboek.nl!

Het grote boek is nog niet af, maar wel bijna: in deze nieuwsbrief kun je alle ins and outs lezen. En je kunt het boek alvast bestellen. Maar OMG wat een groot project. En wat een lol! Zo schreven we over hoe de meester een slaaf werd, van de lesmethodes. En bedachten we ‘olilarven’; dat zijn oligarchen in de dop.  ̶E̶n̶ ̶d̶i̶e̶ ̶m̶o̶e̶t̶ ̶j̶e̶ ̶e̶i̶g̶e̶n̶l̶i̶j̶k̶ ̶z̶o̶ ̶s̶n̶e̶l̶ ̶m̶o̶g̶e̶l̶i̶j̶k̶ ̶o̶n̶s̶c̶h̶a̶d̶e̶l̶i̶j̶k̶ ̶m̶a̶k̶e̶n̶. En legden we bloot hoe jaarlijks 500 miljoen aan publieke middelen in handen komt van slechts vier uitgeverijen…. en dat in een open source-tijdperk!

Mail vooral even als je er grote stapels van wil hebben, dat regelen we met een smile. 🙂