De winkel van Pixie Creations is open!

Gepubliceerd: 6 juli 2018

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Boeken

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Pixie Creations is live. En er is een website met een blog, social media dingen enzo, en een heuse webshop! Met handige betaalknopjes en dergelijke. En met kortingscodes speciaal voor jullie, de lezers van deze nieuwsbrief. (Ik mag als auteur en uitgever geen korting geven op boeken vanwege de wet op de vaste boekenprijs, maar ik mag wel besluiten jullie de verzendkosten cadeau te doen :)). Het liefst heb ik dus dat de boeken via onze eigen site worden verkocht. Maar alle boeken die ik ga uitgeven zijn in elke boekenwinkel in Nederland en Vlaanderen te koop en te bestellen. En dat voelt gaaf. Voor het eerst sinds 1998 heb ik weer een eigen ‘winkeltje’. Met een ideële doelstelling: kennis en inzichten over de netwerk- en informatiesamenleving toegankelijk maken. En, zoals ik al schreef in mijn vorige nieuwsbrief, er komen mooie boeken aan. 18 juli rolt Hoe bouw je een hunebed? van de drukpers. En gaan we de voorbestellingen uitleveren. Iedereen die geholpen heeft met de totstandkoming ervan krijgt een exemplaar toegezonden.

Als je het boek wil bestellen, dan kan dat HIER. En met deze code hoef je geen verzendkosten te betalen: Hunebed2018#

In het najaar ga ik een minitournee door Nederland doen met het verhaal over het hunebed, volgende maand hoop ik de agenda rond te hebben. Leuk, weer eens met een ander verhaal op het podium. Het gekke is dat ik normaal prima weet hoe ik een boek moet vermarkten, maar dat ik het nu lastig vind. Misschien omdat het zo’n persoonlijk verhaal is. Ik moet maar gewoon afwachten en zien hoe mensen erop reageren. Het belangrijkste is dat het verhaal 16 jaar later eindelijk is opgetekend!

Na dit boek komt het langverwachte Nooit Af in het Onderwijs uit, en het streven is om nog voor Sinterklaas en Kerst de boeken van Kevin Kelly in de winkel te krijgen. Wat een feest om dit te kunnen doen!