WWDC in Tuschinksi

Gepubliceerd: 7 juni 2018

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Apple

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik organiseer al jaren viewing party’s rondom de WWDC van Apple (hier een leuk filmpje van vorig jaar) en ik wilde dat al heel lang een keer in een bioscoop doen. En sinds we met Permanent Beta aan het sparren zijn met Pathé konden we gisteravond ineens een mooi event organiseren in Tuschinski, samen met Erwin Blom van Fast Moving Targets, Reinier en Wietse van de Appels en Peren Show en Xando, een Mac-reseller. Met een mooie opkomst en een voor- en een nabeschouwing een mooie avond. Tof om met Mac-kenners en Tech-watchers te kijken naar de roadmap van een platform dat voor een miljard mensen een grote rol speelt in hun dagelijks leven. Terugkijken naar de keynote? Dat kan hier. En hier nog een mooie opsomming van de hoogtepunten.

 

Mij viel met name dit bericht over health op en persoonlijk ben ik het meest enthousiast over de gevolgen van de overname van Workflow, een automation-app. De eerste vooruitblik van de toepassingen van workflows, AI en spraakherkenning vind je hier: Dit gaat mij een hoop gedoe, tijd en moeite besparen!