Permanent Beta Dag Teheran

Gepubliceerd: 7 juni 2018

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Events, Iran, Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Afgelopen maand was er, na de eerste geslaagde meetup vorig najaar, een heuse Permanent Beta Dag in Teheran. En daar ben ik supertrots op! Mark Meinema en David Bakker zijn er in geslaagd om in korte tijd een geweldig event neer te zetten – wat natuurlijk nooit gelukt zou zijn zonder het enthousiaste Permanent Beta-netwerk ter plekke.

Tof om te zien dat David Bakker (met wie ik ooit een houten iPad blokje maakte) dezelfde inzichten had als ik na zijn eerste bezoek aan Teheran.