Gekopieerd door IKEA

Gepubliceerd: 7 december 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Initiatieven

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Hurra!
Er is nu ook een Zweedse versie van onze Wooden iPad Stand!

Toen we jaren geleden onze Wooden iPad Stand lanceerden (lees hier hoe dat ging) en de bouwtekening op Instructables.com zetten, zeiden verscheidene mensen: Is dat nou wel verstandig? Straks gaan mensen het blokje namaken!

Haha, lachten we. Nou, dan doen ze dat toch?

Toen konden we overigens nog niet bedenken dat het IKEA zou zijn die met een bijna identiek product op de markt zou komen – net nu ons blokje niet meer te leveren is.

De BERGENES (dat volgens google translate ‘een berg’ betekent, nou, er lag ook inderdaad een hele berg!) is een beetje anders – met twee gleufjes in plaats van één en bovendien bekleed met zacht vilt– en kost €1,49.

Ik denk dat hiermee na zeven jaar een mooi einde is gekomen aan een bijzonder avontuur, dat ons heel veel plezier heeft opgeleverd en bovendien is opgepikt door Wired magazine en het zelfs heeft geschopt tot in de Eerste Kamer. 🙂