Permanent Beta Teheran

Gepubliceerd: 11 november 2017

Door: Martijn Aslander

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Het begon met dit blog van Mark Meinema, die zijn netwerk in Teheran enthousiast had gemaakt, waarna een heuse community is ontstaan met inmiddels meer dan 300 leden!
Op donderdag 16 november wordt de eerste Permanent Beta meetup georganiseerd in Teheran, door de helden van Finnova.ir.

 

 

 

 

Wij (Kim, Mark en ik) willen hier uiteraard bij zijn en vertrekken zondag naar Iran. Onwijs gaaf om dit avontuur aan te gaan! Ik ben heel benieuwd wat dit gaat opleveren: een voor mij nieuw land, een nieuwe cultuur…. jámmer dat mijn vader niet meer leeft; die had het als aardrijkskunde- en geschiedenisleraar vast heel interessant gevonden…

 

 

 

In de volgende nieuwsbrief uiteraard een verslag!