Permanent Beta Dag #11

Gepubliceerd: 11 november 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

De volgende PB dag staat alweer voor de deur.  Op 27 november  (meld je aan, het kan nog!) is het zover, dit keer naast Utrecht CS, in SIFUtrecht, de Social Impact Factory, waar – hoe kan het ook anders – mijn goede vriend Felix Lepoutre de boel managet.

Het is een wat kleinere locatie dan de Permanent Beta Dag gewend is (maar misschien werkt het juist wel heel goed?) en we hebben wederom een prachtig programma in petto, met o.a:

Het toeval wil dat 27 november ook de dag is waarop het 10-jarig bestaan van S2M (Seats To Meet) Utrecht gevierd wordt – op steenworp afstand want op hun eigen locatie op Utrecht CS. Wat recente lezers van mijn nieuwsbrief niet weten is dat ik een innige band heb met S2M en de mensen erachter, Ronald van der Hoff en Marielle Sijgers.

Grote kans dat we dus even een deurtje verderop gaan voor de afterparty.