Nooit Af nieuws

Gepubliceerd: 11 november 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Boeken

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Een beetje op nummer 1
Nouja zeg! Staan we ineens totaal onverwacht op nummer 1 in de managementboeken top 100 met Een beetje Nooit Af.

Verschijning Publiekseditie
Onlangs is de Publiekseditie van Nooit Af verschenen. Een Midprice-editie van ons boek Nooit Af dat in 2015 verscheen en genomineerd werd voor  Managementboek van het Jaar 2016.

De jury oordeelde destijds: ‘Nooit Af is eigenlijk geen echt managementboek, het is meer een boek voor iedereen.’ 

Dat wisten we eigenlijk zelf ook al en het wordt ook nog eens bevestigd doordat de verkoopcijfers van bol.com inmiddels hoger zijn dan die van managementboek.com.Het boek begint mainstream te worden en om daarin mee te gaan hebben we besloten het boek opnieuw uit te brengen, met een andere cover en vanuit een andere invalshoek, gericht op een breder publiek. Een goede zet, zo blijkt: Bruna heeft het onmiddellijk begrepen en het boek massaal besteld, dus het ligt inmiddels door heel Nederland.

Gratis Download
Nooit Af is inmiddels ruim 5500 keer gedownload! (Dat kan hier)

Amuseboekjes
De amuseboekjes – een voorproefje met daarin Hoofdstuk 1 van het grote boek – zijn ook weer ruim op voorraad en tegen kostprijs te bestellen per 320 stuks.

De bestellingen voor het amuseboekje van Nooit Af in het Onderwijs blijven ook binnenstromen, dus die moeten we ook nodig gaan bijdrukken.
De inhoud van dit boekje is overigens te lezen via Blendle.

Oja en we zouden het bijna vergeten: het amuseboekje is ook digitaal beschikbaar in het Engels, onder de titel The Permanent Beta Principle.

En dan wat er allemaal nog op stapel staat
Annette Dölle en ik zijn keihard aan het werk met het boek Nooit Af in het Onderwijs en er is inmiddels een voorzichtig begin gemaakt met Nooit Af op de Arbeidsmarkt, onder auspiciën van Aukje Nauta. Daarna gaan we met behulp van experts op de verschillende gebieden nóg een aantal toegepaste edities maken, zoals Nooit Af en in de Zorg, Nooit Af en het Openbaar Bestuur, Nooit Af en Privacy en Nooit Af en Finance.

En gezien die hele debiele situatie omtrent het Sleepwetreferendum, vonden Erwin en ik het ook hoog tijd worden voor een Nooit Af in de Democratie….
We zijn nog wel even bezig dus. Het is tenslotte allemaal nooit af.