Helden en Hordes

Gepubliceerd: 16 oktober 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: podcast

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik mocht in gesprek met Eddy van Helden en Hordes.

Helden en Hordes maakt podcasts met ‘conscious business founders’, oftewel ‘bijzonder gemotiveerde ondernemers die ergens voor durven te staan, ook als dat inhoudt dat ze daar alleen voor staan. Die 200% toewijding willen geven voor 1% groei. Mensen die van hun verhaal hun business hebben gemaakt en zeggen: dit ben ik en dit is mijn bijdrage aan een meer gebalanceerde wereld.’

Dat ik daarvoor werd gevraagd vond ik dus al best een eer, zoals je begrijpt, en het leverde ook nog eens een hele leuke podcast op van ruim een uur, over inspanning en resultaat, het belang van leren leren in een snel veranderende wereld en de kracht van geduld bij het uitwerken van ideeën. En over dat ik heel veel doe en gedaan krijg, maar dat heus niet altijd alles goed gaat. (En dat dat niet erg is.)

 

Ook de andere podcasts in deze serie zijn overigens zeer de moeite van het beluisteren waard. Naar de hall of heroes >>>>