Nooit Af in het Onderwijs

Gepubliceerd: 5 september 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Boeken

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik ben blij en zelfs een beetje beduusd. En dat zegt wat, want ik ben niet zo vaak beduusd.
De actie met de amuseboekjes voor het onderwijs, waar ik het in mijn vorige nieuwsbrief over had, blijkt een eclatant succes. Er is zoveel vraag dat we voor de eerste oplage al 50.000 exemplaren hebben laten drukken (waarmee dus 1 op de 5 leraren wordt bereikt) en het zou ons niet verbazen als de vraag voor 5 oktober (dag van de leraar) nog verder is toegenomen.

Natuurlijk is dit te danken aan de enorme bult werk die Annette  heeft verzet: niet alleen het schrijven van het boekje, maar ook het praten erover en discussiëren via blogs en Social Media.

Werk je in het onderwijs of ken je mensen die werken in het onderwijs en ben je geïnteresseerd? Hier is het bestelformulier nomaals.

Het ‘grote’ boek Nooit Af in het Onderwijs zal als het goed is verschijnen rond december. (Mensen die binnen het Onderwijs over de eindejaars-relatiegeschenken gaan mogen dit als hint opvatten. :))