Een lezing in het onderwijs en een fablab

Gepubliceerd: 5 september 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Lezingen

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Vorige week gaf ik een lezing voor 140 docenten van het Bartiméus, een school voor mensen met een visuele handicap.

Ik ging stand-uppen – dat doe ik de laatste tijd; optreden zonder audiovisuele ondersteuning – en de zaal was erg enthousiast over mijn verhaal over Nooit Af in het Onderwijs. Daarna mochten we mee naar het Fablab. Waar een geweldig team zit, met o.a. Dick Lunenborg, die de wereld over vliegt omdat hij net als de jongens van het Permanent Future Lab weet hoe je mensen met een beperking kunt helpen m.b.v technologie.

Een paar jaar geleden gaf hij deze geweldige TED talk: Is technology a way to overcome limitations?