10 Permanent Beta Dagen

Gepubliceerd: 11 juli 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Op 26 juni, vorige week, was de tiende Permanent Beta Dag een feit. Wat wel even gevierd mocht worden: het is toch maar mooi gelukt om tien van deze fantastische, goed bezochte, bruisende, inspirerende, supertoffe en vooral heel gezellige bijeenkomsten te organiseren. Hoera voor het Permanent Beta Team!

Door alle drukte miste ik zelf helaas de lezing van Eric Smit van Follow The Money.

En wat ik ook miste was het verhaal van Nils Roemen:

Maar ik heb gelukkig wel de feestelijke verrassingsact op het eind bijgewoond: een meesterlijk optreden van George Parker. (Waarbij dingen zijn gebeurd waar menigeen nog steeds ’s nachts om half drie van wakker schrikt. Inside joke.)

George Parker is een van de beste illusionisten van de wereld, of beter gezegd een ‘alchemist die kunst, wetenschap en praktijk mengt’. (Past naadloos bij Permanent Beta, nietwaar?)
Ik ken hem al lange tijd (leuk weetje: dankzij een van de leermeesters Jeff McBride van George ben ik aan mijn twitternaam @resourcerer gekomen) en ik vind hem geweldig. Hij ontwikkelde The Creation Game en schreef twee fantastische boeken: Het grote boek van de creativiteit en Het kleine boek van de creativiteit.

Deze tiende Permanent Beta Dag was tevens de laatste die heeft plaatsgevonden in Amsterdam Connect. En ja, dat is hartstikke jammer, want het was een geweldige locatie. Maar ons plannetje dat zo leuk begon is helaas mislukt; de vastgoedwereld blijkt toch weerbarstiger en complexer dan we hoopten….

We hebben voor de 11e PB dag op 27 november inmiddels een nieuwe locatie gevonden: de Social Impact Factory, midden in het land, pal naast Utrecht Centraal.

Wat wel een beetje tricky is: deze locatie is kleiner.

Dus meld je op tijd aan want vol=vol.

(En meld je alsjeblieft weer af als je ineens toch niet kunt komen – die noodzaak lijkt soms niet zo hoog bij gratis evenementen, maar het is wel zo aardig voor mensen die wel nog graag zouden gaan…)