Leuke lente-apps

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik stond in mijn tuin, zag een plant en vroeg me af wat het was. Hoe die heette, die plant. Was er maar een soort Shazam voor planten, dacht ik. En ja hoor: het bestaat. Plantifier. Je maakt een foto van de plant of bloem of boom in kwestie en de ‘crowdsourced based’- app vertelt je wat het is.

En zoiets bestaat dus ook voor wijn!
De Vivino Wine Scanner:

Wat veel mensen misschien niet weten is dat je met Vivino ook de menukaart in een restaurant kunt scannen en dat je dan informatie over de genoemde wijnen krijgt!
Lees even dit artikel!!

Nog en leuke apptip: Boekwinkeltjes.
Eigenlijk de optelsom van alle tweedehandsboekenaanbieders in Nederland. Als kind en als puber heb ik best een groot aantal boeken bij de bibliotheek geleend die veel indruk maakten. De meeste daarvan vond ik voor een paar euro in nieuwstaat via deze app!