Liquid democracy

Gepubliceerd: 4 maart 2017

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Politiek

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Omdat dit mijn laatste nieuwsbrief is voor de verkiezingen op 15 maart, en ik nog steeds onverminderd enthousiast ben over het weergaloze nieuwe concept van deze politieke partij die eigenlijk geen politieke partij is, geef ik hier nog wat overwegingen om op GeenPeil te stemmen. Klik op de plaatjes voor de geluidsfragmenten.

 

 

 

 

Het is leuk om te merken dat er meer clubs geïnteresseerd zijn in de achterkant van GeenPeil. Zo heeft bijvoorbeeld de politie de technologie die GeenPeil gebruikte om het referendum voor elkaar te krijgen (Liquid Feedback) ontdekt, om de mening van alle politiemensen te kunnen peilen. Lang leve Open Source!!

 

Overigens werd ik er laatst op gewezen dat ik er in 2015, ook al zo over dacht. Kijk maar (van 11:03 tot 12:48).