Niels Schuddeboom – Last Lecture

Gepubliceerd: 12 november 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Afgelopen maand bereikte mij het verdrietige nieuws dat Niels Schuddeboom, dierbare bekende, inspirator en bikkel van het zuiverste soort, te horen gekregen heeft dat hij ongeneeslijk ziek is en veel te vroeg zal sterven. Ik schreef al eerder over zijn actie om een aangepaste bus te crowdfunden, in verband met zijn handicap en zijn vaderschap.

Niels is ook nog eens ondernemer en heeft volgens mij als hobby het killen van hindernissen. The guy just never takes no for an answer, op een charmante manier. Niels is één van die mensen uit onze zwerm die al jaren als familie voelt. Hij is lief, betrokken, creatief en superslim. Een bewonderenswaardige kerel, die ondanks zijn handicap baanbrekend bezig bleef. En Niels zou Niels niet zijn als hij van dit laatste treurige nieuws niet ook een positief iets zou maken. (Indachtig de Last Lecture van Randy Pausch) besloot hij zijn vrienden op te trommelen en te mobiliseren voor zijn laatste grote publieke optreden.: http://www.nielsschuddeboom.nl/fakkeldragers/

Je kunt erbij zijn. Hier kun je je aanmelden.

 

Als er iemand is die van heel dichtbij en met een optimistische kijk op de wereld ziet wat er in de zorg moet veranderen, dan is het wel Niels. Dit laatste evenement zal dan ook tevens in het teken staan van wat er in de zorg moet en kan verbeteren.

Bekijk hier de (korte versie van) Herfstgasten met Niels: