PBF 2016

Gepubliceerd: 3 oktober 2016

Door: Martijn Aslander

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Al 13 jaar organiseer ik (niet in mijn eentje hoor!) een festival, waar ik eigenlijk best trots op ben. Ieder jaar is het weer heel bijzonder. Het is gewoon een ongelofelijk gaaf feestje (het voelt voor mij altijd een beetje als een kruising tussen bevrijdingsdag, oud en nieuw en koningsdag, en dat dan vijf dagen lang) waar een heleboel dingen gebeuren die er toe doen.

Het magische bos van zelfsturing – Marion van Wezel
I sea you in the forest – Renger Koning
All hail the pioneers – Peter Willemsen
Over het PBF, voorheen NNF


(Op de foto naast me: Daan Busé, partner in crime)