Nooit Af

Gepubliceerd: 3 oktober 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Boeken, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

 

Het Nooit Af-avontuur gaat maar door. De eerste grote golf van aandacht is achter de rug, maar nog steeds merken we dat het op vele plekken aan het doorsijpelen is.
Ik mag op steeds meer interessante plekken komen spreken over het gedachtegoed van Nooit Af. Het is maar goed dat Erwin Witteveen zich in rap tempo bekwaamd heeft tot begenadigd spreker, net als Peter Ros en Jan-Henk Bouman, want ik kan onmogelijk zelf alle lezingen doen. Ook Jethro Hardeman zal binnenkort Nooit Af-lezingen verzorgen, maar dan met name toegepast op de gezondheidszorg.

Onze amuse-boekjes overspoelen Nederland momenteel en zijn net in 50.000-voud verspreid als bijlage van Managementboek Magazine dankzij een fijne samenwerking tussen Permanent BetaManagementboek.nl en onze geweldige uitgever.

Het is de bedoeling dat eind van dit jaar Een beetje Nooit Afverschijnt, een klein boekje met de belangrijkste lessen van Nooit Af.
In de Easycratie-nieuwsbrief binnenkort meer hierover.