Borrelen in het Permanent Beta Citylab

Gepubliceerd: 3 oktober 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Naast het Fieldlab is er uiteraard ook nog ons Permanent Beta Citylab, in AmsterdamConnected.

We hebben een drietal vrijdagmiddagborrels gepland, omdat het gewoon een fantastische pleisterplaats is voor denkers en doeners. Dus heb je sommige mensen uit ons eco-systeem al te lang niet gesproken? Ben je nieuw in de groep en wil je snel mensen leren kennen? Of heb je gewoon zin in een gezellige vrijdagmiddagborrel waar je ook nog iets van opsteekt? Kom dan vooral borrelen.

Der volgende data staan gepland. (Klikken op een datum brengt je naar de betreffende aanmeldpagina!)

– 28 oktober
– 25 november
– 22 december

 

Ook zal de Permanent Beta dag opnieuw plaatsvinden in AmsterdamConnected. Op 14 november. De voorbereidingen van deze negende editie zijn alweer in volle gang. Meld je aan nu het nog kan; het loopt nogal storm namelijk. Er staan al meer dan 350 mensen op de lijst, terwijl het programma nog niet eens compleet is. (Het zoveelste bewijs dat je zonder papier en geld echt serieuze events kunt neerzetten!)