Het Permanent Beta Fieldlab is open

Gepubliceerd: 1 oktober 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik schreef in februari van dit jaar voor het eerst over het Permanent Beta Fieldlab, de opslagloods voor het Permanent Beta Festival, die door zijn afmeting en ligging ook uitermate geschikt is als innovatiewerkplaats en als ontmoetingsplek voor festivalorganisaties, om van elkaar te leren en samen te klussen.

Het Fieldlab, gesitueerd in een grote loods op het terrein van Elpine in Elp, heeft onlangs zijn vuurdoop beleefd, als decor voor Camping Minerva, het introductiekamp van de Groninger Kunstacademie.

Het was nog even een ongelofelijk hoeveelheid werk om het op tijd af te krijgen, maar met een heleboel enthousiasme, vele handen uit mouwen en ’s nachts doorbuffelen, is het gelukt. De komende maanden zal de loods nog mooier gemaakt worden, met o.a. de installatie van onze eigen bierbrouwerij.

Op 7 oktober zijn we gastheer van een grote Innofest-bijeenkomst met alle stakeholders en de festivaldirecteuren van de acht noordelijke aangesloten festivals.

 

12640449_10154009790847033_8763222461360105993_o