The Port Game

Gepubliceerd: 1 augustus 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Puzzel

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Samen met een heleboel vrienden van Anke en mij speelden we The Portgame, het nieuwste spel van de mannen van Sherlocked, in het westelijk havengebied van Amsterdam. (Lees hier over de voorgeschiedenis.)
Het leuke van dit spel is dat het met maar liefst 42 personen tegelijk gespeeld worden. Je strijdt met meerdere teams zowel tegen als mét elkaar. In twee uur tijd moet je zoveel mogelijk aanwijzingen verzamelen die uiteindelijk de sleutel zijn tot het einddoel; het tot leven brengen van de ‘Artificial Intelligence’ die gemaakt is door een geniale maar verstrooide professor.
De puzzels die je als team moet oplossen vragen om interactie van skills en dwingen tot samenwerken. Je krijgt snel in kaart op welke manier iemand communiceert, uitdagingen aanvliegt en oplossingen verzint. Als je het mij vraagt is The Port Game dan ook uitermate waardevol en geschikt als  team-building instrument.

 

 

Zin om op korte termijn met je familie, bedrijf of vriendenclub dit spel te gaan spelen? Via deze link kun je een kortingscode aanvragen.