Het laatste ZZP-Café en een nieuw radioprogramma!?

Gepubliceerd: 1 augustus 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Het was een eer dat ik mocht aantreden bij het BNR’s allerlaatsteZZP Café onder leiding van Diana Matroos, samen met Ben Verburg,Pierre Spaninks en Steven van Weyenberg.

Met Ben Verburg in een radioprogramma zitten is echt heel leuk: wat kan die gozer gepassioneerd ouwehoeren, zeg. En dat voor een schaatser:).
We vonden het zo leuk met elkaar dat we gewoon geen reden konden verzinnen om er niet meer door te gaan en in de laatste minuten van de uitzending (luister vanaf 48 minuten) bedachten we zomaar een heel nieuw programma: Storm Chasers. Over de nieuwe tijd, over hoe de politiek-bestuurlijke werkelijkheid en de maatschappelijk-technologische werkelijkheid dichter bij elkaar gebracht kunnen worden.

We moeten nog even wat op de financiering verzinnen, maar in augustus zitten we met Sjors Fröhlig, de baas van BNR, om tafel….