SMC050, een hoge lezing en een paar dagen in Edinborough

Gepubliceerd: 3 mei 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik was weer eens in mijn andere lievelingsstad Groningen, waar ik een lezing gaf voor de Social Media Club. Over mijn goeroe Pippi, onder andere. (Klik op het plaatje, voor bewegend beeld. Aan het eind maak ik trouwens reclame voor de Maakplek in Groningen, het geweldige initiatief van David Bakker en Herman Kopinga waar op 21 mei een openingsmakersmiddag is.. check de agenda!).

En ook gaf ik mijn hoogste lezing ooit, in Leeuwarden, in de Achmeatoren van waaruit ik de waddeneilanden kon zien.

Het was eigenlijk best een drukke maand, als ik er zo op terugkijk. Gelukkig was er ook nog even tijd om met mijn lief een paar dagen naar Edinborough te gaan. Schotland is een van mijn favoriete landen (ik ben dol op whisky en ooit getrouwd in een kilt) en Edinborough een van mijn favoriete steden.
We ontdekten een wijkje, een soort mini San Francisco met een superfijne vibe, we hebben gewandeld in de Highlands, Stirling Castle bezocht en de Mini Maker Faire.  Het was kort, maar heel fijn en nodig.