Innovation Expo

Gepubliceerd: 3 mei 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Nederland is voorzitter van de Europese Commissie, en pakte in dat kader groot uit met de Innovation Expo; het grootste innovatie-event van Nederland, met naast 200 exposanten een groot aantal bijeenkomsten met topsprekers over global challenges. Ik vond het een behoorlijk eervol podium om te mogen betreden, eerlijk gezegd. Elon Musk was er zelfs aanvankelijk voor gestrikt.

 

Dit is wat ik ervan gemaakt heb (ik vond het best spannend):

 

En kijk, Mark Rutte was er ook, maar die was zo druk met staatszaken dat hij geen tijd had om naar mijn verhaal te luisteren. Wat jammer is, want ik vertelde best interessante dingen. Over waarom meer innovatie niet gaat leiden tot meer economische groei – en waarom dat niet erg is. Het valt me vaker op, dat politici niet luisteren als het echt belangrijk wordt ;). Gelukkig is het gefilmd!