AmsterdamConnected

Gepubliceerd: 3 mei 2016

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Een paar maanden geleden deed zich een enorme kans voor en eindelijk mag ik er iets over zeggen!  Sinds kort mag ik mezelf co-founder van AmsterdamConnected noemen. En: Builder of mini-metropoles, samen met Felix Lepoutre en Marco Verwoert. Dit stukje tekst schreef ik erover op LinkedIn:
After being involved in several hubs, communities and ecosystems, I’m currently caught up in the biggest attempt I’ve seen in the Netherlands to build a living lab, mixing monetary capital, social capital en swarms of highly talented individuals to figure out what a mini-metropolis could be. Expect a steady current of intense and inspiring meetups, powwows and hackathons, and also great ideas coming out of this building… 

En hieronder leggen Marco en ik het een en ander nog wat duidelijker uit, in een 360 video. (Met de pijltjes linksboven kun je rondkijken.)

Wil je dit geweldige gebouw wel eens met eigen ogen zien en de potentie voelen? Kom dan naar de Permanent Beta dag op 27 juni. Dat is iets wat je natuurlijk sowieso moet doen, want: meer dan zestig sprekers met hoogwaardige content op een dag bij elkaar, een waanzinnige energie, en nog vrij toegankelijk ook!

Be there or be square!

(Dat heb ik altijd al eens willen zeggen, en het lijkt me hier wel op z’n plek.)