Nooit Af en de Easycratische Talkshow

Gepubliceerd: 30 november 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Boeken

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Klik op de cover voor een voorproefje!

Het is bijna zover: half december ligt Nooit Af in de winkel.
In plaats van één officiële boekpresentatie, is er een serie events gepland rondom de verschijning.

Op 17 december vindt de eerste Easycratische Talkshow plaats inBoekhandel de Vries, onder leiding van Roeland Stekelenburg enErwin Blom, van Fast Moving Targets (die mij eerder al eensinterviewden). De burgemeester van Haarlem zal aanwezig zijn, andere gasten zijn o.a. Bastiaan Geleijnse (Fokke en Sukke), Yuri van Geest, Justien Marseille en Henkjan Smits. De techniek is in handen van Daan van Bergen, die er voor zorgt dat de uitzending live te volgen is.
(Hou hiervoor twitter in de gaten!)

De dag erna, op 18 december, zijn Erwin en ik te gast bij Ronald van den Hoff, bij Seats2Meet in Utrecht. Er is plaats voor 150 mensen, dus als je erbij wil zijn, meld je dan snel aan via Meetup.

Eind januari of begin februari – de precieze datum moet nog bepaald worden – volgt er een inhoudelijke debatavond met experts en amateurs in Felix Meritis in Amsterdam.
En uiteraard gaan we ook nog op tournee langs bibliotheken en boekwinkels.

Als je het boek alvast wilt bestellen, dan kan dat natuurlijk: via deze link.
(En als je meerdere exemplaren wilt kopen en van koopjes houdt, dan raad ik je aan om de 18e naar Utrecht te komen. Daar zijn namelijk stapels boeken te koop met een eenmalige korting…)

Hee maar wacht. Martijn en Erwin, waren jullie niet ook altijd van de gratis downloads?
Jazeker! Maar die verschijnt pas nadat de eerste druk is uitverkocht (dat is namelijk lief voor de uitgever). Dit is dus nóg een goede reden om het boek te kopen; hoe eerder die eerste druk is uitverkocht, hoe eerder het boek gratis te downloaden is…. 😉