Permanent Beta Iran

Gepubliceerd: 30 november 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Permanent Beta

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Het lijkt erop dat het eerstvolgende land dat ik ga ontdekken Iran zal zijn. Permanent Beta collega Mark Meinema, die er vorig jaar langdurig heeft rondgereisd, kwam met buitengewoon enthousiaste verhalen terug over hoe nieuwsgierig en hongerig de mensen er zijn naar kennis.
We zijn onmiddellijk in actie zijn gekomen en hebben hetPermanent Beta artikel in het Farsi laten vertalen.
In maart of april gaan we met een kleine delegatie naar Teheran om te kijken of we daar een Permanent Beta afdeling kunnen opzetten….

Lees ook even het volgende artikel: Iran, a new start-up nation is born.