Het einde van het scheurtijdperk..?

Gepubliceerd: 30 november 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Tijdens mijn verblijf in Amerika, heb ik maar liefst vier Apple stores bezocht, om er uiteindelijk toch voor te zwichten. Waarvoor? Nou, voor de iPad Pro.

Met dit soort dingen vind ik altijd: het bekijken van filmpjes helpt niet echt. Je moet nieuwe Apple-producten zelf voelen, ervaren, aanraken. Je snapt pas werkelijk wat de nieuwe innovaties en features inhouden, als je het ding letterlijk in je vingers hebt.

Waar ik met name nieuwsgierig naar was, was of deze nieuwe iPad zo goed zou zijn wat betreft user experience en scherm (grootte en resolutie) dat ik de papieren krant de deur uit zou kunnen gooien. En?
Jazeker.
Dus bye bye paper paper.

Gek hoor. Want hoewel ik voorlopig heus nog wel magazines zal kopen, realiseer ik me toch dat dit het einde van een tijdperk inluidt..

Ik ben trouwens inmiddels ook in het bezit van een iPhone 6S Plus, die qua processorsnelheid twee keer zo snel schakelt als z’n voorganger. (Dat voelt alsof je auto ineens twee keer zo hard kan….)
Voor Heavy-users en mensen met mijn type werk kan zo’n regelmatige hardware-refresh echt uit.