Part-Up: sociale-zwermtechnologie

Gepubliceerd: 30 september 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Initiatieven

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Part-Up.

Wat is dat nou precies?

Een krachtenbundelingsplatform?
Een soort Tinder voor teamwork?

Ik noem het: sociale-zwermtechnologie.
Het is een heel handige tool om te organizonderen en de dingen easycratisch aan te pakken.

Of, zoals bedenker en oprichter Laurens Waling zelf zegt:

‘Why do I do the things I do? Because I believe we can organize our world so much easier. We’re still running organizations on operating principles of the last century. If we would design the world with the technology we have today, we save lots of time and effort. This time we can spend on the things that really matter!’

Bekijk hier mijn lezing bij de officiële aftrap van Part-Up:

(Ik was best lekker op dreef, al zeg ik het zelf.)

En bekijk hier de trailer, waarvoor ik de voice-over insprak..:)

Net als van radio maken hou ik namelijk ook van voice-overs inspreken.
Zo sprak ik al eens voor Annedien Hoen een alchemistische meditatie in voor de Zelfstandigenburcht en heb ik me ook ooit eens bezondigd aan een reclamespotje voor de Praxis ….:)

Ehm.
Waarschijnlijk hou ik gewoon heel erg van praten.

(Misschien moet ik toch eens overwegen om mijn stem te laten verzekeren..?)