Nooit Af op avontuur

Gepubliceerd: 30 september 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Boeken

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Gaaf, zo’n periode tussen het moment dat het manuscript af is en dat het boek daadwerkelijk in de winkels ligt.

Er gebeurt van alles!

Zo ontvingen we een heleboel (overwegend enthousiaste!) commentaren van pré-lezers en waren er mensen die alvast honderden exemplaren tegelijk bestelden.
Maar er gebeurde nog iets wonderlijks in deze fase van het traject: we hebben een andere uitgever!

De uitgeverij waarmee we heel fijn hebben gewerkt rondom Easycratie, vond het boek te dik – en daardoor te duur worden. En dacht bovendien dat de vertraging die het boek heeft opgelopen voor een lagere verkoop zou zorgen.

Tsja.

Gelukkig zijn Erwin en ik wel wat gewend en zien we crises doorgaans als kansen (weet je dat het Chinese teken voor ‘crisis’ hetzelfde is als voor het woord ‘kans’?),  en binnen een week hadden we maar liefst twee nieuwe uitgevers!
Onze keus is gevallen op uitgeverij Business Contact, omdat we denken dat die het best past bij wat we voor ogen hebben met het boek.

Het (haalbare) streven is nog steeds om Nooit Af in de etalages te hebben vóór december. Daar zijn we nu heel hard voor aan het werk.

Wat je in de tussentijd kunt doen?
Nog een keer de preview lezen van hoofdstuk 7, bijvoorbeeld.
Of je aanmelden bij Part-Up, om mee te helpen met de verspreiding van het Nooit-Af gedachtegoed.

Of gewoon lekker rustig afwachten.