Gearcamp

Gepubliceerd: 31 augustus 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige, Tips

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Al jarenlang ben ik liefhebber van de website cool tools van Kevin Kelly.
Kevin Kelly is een van de founders van de Quantified Selfbeweging, eigenaar van het weblog The Technium en de schrijver van  ‘What technology wants’ – het boek dat ik mensen aanraad die in paniek zijn geraakt van De Cirkel van Dave Eggers.

Cool tools is een inspirerende website, waar enthousiaste fans van tools elkaar vinden en kunnen delen waarom ze bepaalde tools en gadgets nou zo geweldig vinden.
Wellicht is het mijn padvindersachtergrond, maar ik ben altijd al enorm gefascineerd geweest door tools.
(De meeste kan ik niet hanteren trouwens, daar ben ik veel te onhandig voor, maar dat maakt voor de fascinatie blijkbaar niet uit.)

Samen met Annedien Hoen ben ik al een tijdje aan het knutselen aan Gearcamp, een website over tools, gear en edc (everyday carry; handige oplossingen voor de dingen die je elke dag bij je hebt).

In onderstaand filmpje vertel ik over mijn nieuwe tas:

 

 

 

Als je leuke tools weet of hebt waarover je graag iets op de website zou willen zien, laat het dan weten!