De Apple Watch 2 maanden later

Deel dit bericht

 

Twee maanden heb ik hem nu om mijn pols, mijn Apple Watch.
Voortdurend vragen mensen me: ‘Nou? Wat vind je ervan?’

En dat is eigenlijk heel grappig: Ik vínd er niet zoveel van.
En dat is tegelijkertijd het briljante.

It’s just there.

Ik heb geen klachten over de batterijduur,  ik merk niet dat ie om mijn pols zit, en verder doet ie wat mij betreft precies wat hij moet doen; me bewust maken van mijn dagelijkse beweging én zorgen dat ik mijn telefoon minder vaak gebruik. Want omdat ik van alle belangrijke dingen reminders en notificaties krijg op mijn Watch, hoef ik niet van tijd tot tijd mijn iPhone te checken, met het risico dat ik vervolgens op Facebook blijf hangen of iets dergelijks.
De Apple Watch is wat dat betreft veel minder ‘invasief’.

Ik ben wel benieuwd eigenlijk, of andere Apple Watch bezitters dat ook zo ervaren.