Blendle

Gepubliceerd: 1 juni 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik had er in eerste instantie niets mee. Blendle, de ‘digitale nieuwskiosk’ van Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn, met artikelen uit de belangrijkste Nederlandse kranten en tijdschriften, die je tegen betaling kunt lezen.

Ik dacht: dat kan ik toch zelf wel? De interessante artikelen uit de kranten en tijdschriften filteren?

Maar inmiddels ben ik om. Ik zou natuurlijk ook een beetje een rare lifehacker zijn als ik mijn neus op zou halen voor een tool die me tijd bespaart.

En daarnaast blijf ik heus wel zelf scheuren. Want er zijn altijd nog meer artikelen die ik óók wil lezen en bewaren.