Leestip: Open government is vital but beware the deep state

Gepubliceerd: 16 februari 2015

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

 

Deze kwam ik net tegen in een oude Wired. Micah Sifry zegt zinnige dingen.

The problem is that we actually appear to have two governments under one roof. There is the one we elect and the one that does its best to ignore elections.

We can’t just tear down the government. That approach helps to make the public even more cynical and less likely to believe that government can be a force for good. Let’s not burn down the village in order to save it.

 

Ik heb gelijk zijn boek, getiteld: ‘The Big Disconnect: Why the Internet Hasn’t Transformed Politics (Yet)’  besteld.

Hier de rest van het artikel.

 

 

 

 

Hey! Een oud artikel? Yep:

Maandelijks neem ik grote hoeveelheden kranten en tijdschriften door.
Wat interessant is scheur ik eruit en bewaar ik om later te bekijken.
Soms kom ik wat tegen dat ik hier deel. Vandaar de vertraging 🙂