Credit where credit is due

Gepubliceerd: 12 augustus 2014

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Een bijzonder persoon aan wie ik veel heb gehad in mijn leven is Daniëlle Weggemans. Ik heb haar leren kennen op de middelbare school en ze is vervolgens best lang blijven hangen bij mijn activiteiten.  Ze was betrokken bij de schoolfeesten die ik organiseerde en ze heeft me enorm geholpen met mijn buitensportcentrum.  Zeker in de fase toen het misliep heeft ze veel meer inzet gepleegd dan redelijkerwijs verwacht kon worden; toen het bedrijf door de bank in de kou werd gezet en we genaaid werden door de lui die het over gingen nemen, heeft mijn personeel, mede op haar initiatief, vier maanden doorgewerkt zonder salaris (hoe cool is dat!?).

Vervolgens heeft ze bij het Gathering Stones project, waarbij we het grootste hunebed ter wereld hebben gebouwd, een briljante ondersteunende rol gespeeld.

Danielle woont nog steeds in Drenthe en houdt ze zich bezig met IT-achtige innovatieve processen in de gemeente Emmen. Helaas hebben we de laatste tijd slechts sporadisch contact, maar ik vond het de hoogste tijd om haar eens te eren en bedanken voor wat ze heeft betekend voor mijn leven.