Gesticht

Gepubliceerd: 2 juni 2014

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

In 1998 heb ik een naam gecreëerd voor alle denk- en adviesactiviteiten die ik ondernam: Elvenstone.

(Daarvoor al, had ik een buitensportcentrum luisterend naar de naam Dunedain – Tolkienkenners weten nu genoeg.)

Naast Elvenstone Networks, de zakelijke poot van waaruit ik mijn commerciële activiteiten onderneem, bedacht ik tevens de Elvenstone Foundation; een stichting waarbinnen ik onderzoek kan doen naar de netwerk- en informatiesamenleving en de toekomst van werken en organiseren.
Ik heb het destijds meteen voortvarend aangepakt, met een complete huisstijl en al, maar lange tijd bleef de stichting alleen bestaan in naam.

Tot nu! Blijkbaar was ik (of de wereld) er nu pas aan toe, maar ineens bleek de tijd rijp om Elvenstone Foundation tot leven te wekken.

Inmiddels hebben zich al een aantal partijen verbonden aan de foundation, omdat ze mijn onderzoeken graag willen ondersteunen en financieren.

(Mocht je werken bij een organisatie en ben je geïnteresseerd in mijn onderzoeken, stuur me dan even een mail, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.)