Wie kan delen kan ook vermenigvuldigen

Gepubliceerd: 27 februari 2014

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Regelmatig schrijf ik in deze nieuwsbrief over de deeleconomie, ik hou namelijk heel erg van delen.
Maar – en dat wist ik nog niet – ik kan ook vermenigvuldigen!!
JAWEL!
Als alles goed gaat word ik in augustus PAPA!
Er wordt een kleine Aslander geboren. Of een kleine Beeldens, wie zal het zeggen.

Als ontdekkingsreiziger begeef ik me ineens op gebieden waar ik nog niet eerder was. En ik kan nu al zeggen: alle clichés over aanstaande ouders zijn waar.
Ik ben weer een hoop nieuwe dingen aan het leren die nog niet op mijn radar stonden. Zo heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat je overspoeld wordt met cadeautjes als je in verwachting bent. Als het nog even zo doorgaat hebben we straks genoeg rompertjes om een heel jaar niet te hoeven wassen. Ha! 🙂

Nouja, dit WAANZINNIG LEUKE NIEUWS wilde ik even met jullie delen.

Afgelopen weekend waren we trouwens in Kopenhagen (met z’n drietjes :)). We gingen met de trein, een ervaring op zich. Die trein gaat namelijk op een bepaald moment op de boot. Ik dacht dat ik wat betreft treinreizen alles wel gezien had, maar dit voegde daar toch wel weer een heel nieuwe dimensie aan toe.
Ook grappig: de internetverbinding op onze hotelkamer liet nogal te wensen over. Dat vond ik eerst irritant, tot ik me ons kamernummer realiseerde: 404.
Haha, volkomen logisch dus.