Het belang van klooien

Gepubliceerd: 29 december 2013

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik was te gast in het programma Top Names van Fast Moving Targets. Aanschuiven bij Erwin Blom en Roeland Stekelenburg was een spontaan last minute besluit dat enorm goed uitpakte.
Er ontstond een heel leuk gesprek, dat zo mogelijk nóg leukere reacties opleverde. En daar was ik heel blij mee. Ik ben niet zo vaak op (internet)tv (alleen maar soms) – ik hou er niet zo van namelijk, doe mij maar radio, zeg ik altijd, daar krijg je tenminste de tijd om je verhaal te vertellen – dus áls ik het dan eens doe is het best leuk als het enthousiast wordt ontvangen.

(Voor wie eventueel geen zin heeft om 40 minuten naar een filmpje te kijken – ik kan me het niet voorstellen, maar het zou kunnen 🙂 –  Leonieke Daalder schreef er een verslag van.