Lekker trio

Gepubliceerd: 24 oktober 2013

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Je weet wel wat ze zeggen over boys en toys enzo. Nou ben ik toevallig ook een jongetje en hou inderdaad van speelgoed. Maar dan wel van goed speelgoed! En waar ik nog meer van hou is van combinaties van speelgoed, die synergetisch méér opleveren, volgens het principe van: 1+1=3. Of in dit geval van 1+1+1= heel veel!

Ik heb het over de volgende awesome drieëenheid:

  • De iPad Mini (waar ik nog dagelijks verliefd op ben)
  • Spotify (waarom zou je nog een muziekcollectie willen bezitten, als je voor nog geen tientje per maand toegang kan kopen tot bijna alle muziek van de wereld? Het is een prachtig voorbeeld van wat Jeremy Rifkin beschrijft in ‘The Age of Access’. (Zie ook hoofdstuk 2 vanEasycratie.))
  • De Bose Soundlink Bluetooth (wat een waanzinnig geluid komt er uit zo’n klein ding! En wat houdt ie het lang vol op de batterij!)

Het enige dat je nu nog nodig hebt is een spannende playlist (of vrienden op Spotify met spannende playlists) en je kunt overal en altijd naar je ‘eigen’ muziek luisteren.

DJ Paullie, echt heel gaaf: DJ Paullie Hangmatpop

Future Tarantino tracks: Future Tarantino Tracks

Mijn mooie liedjes lijst: Resourcerers Omnilist

En de albums waar ik blij van word : Resourcerers Topalbums