Evernote

Gepubliceerd: 30 maart 2013

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de nieuwe lezers: Ik ben (een van) de zwaarste gebruiker(s) van Evernote ter wereld en nog steeds (en steeds meer) een enorme fan. Naast het überbriljante digitale notitieboek dat Evernote is, heeft Evernote ook een aantal fantastische apps.  Ik was al een woest fanatiek gebruiker  van Evernote Food (dagelijks houd ik bij waar ik wat eet en met wie), van Evernote Clearly en van de webclipper voor Google Chrome, maar  sinds vorige week ben ik werkelijk flabbergasted van de nieuwe app: Evernote Hello, met de beste visitekaartscanner met adresboek-koppeling (en LinkedIn- en Facebookintegratie) die ik ooit zag.

Evernote nieuwtjes:
– Onlangs las ik  (en ik had het al eerder opgevangen) dat op South by Southwest aangekondigd werd dat Google Glass (daar is ie weer!) Evernote en Path ‘aan boord’ krijgt. Nogal cool!

– Evernote was laatst landelijk nieuws, omdat de site was gehackt. Gelukkig bleek er dankzij het beveiligingsprotocol van Evernote geen data te zijn gelekt.

– Ik ben geïnterviewd voor een Portugees boek over Evernote. Mijn Portugees is niet zo goed, dus of ik helemaal goed geciteerd ben weet ik niet zeker. (Maar volgens Google Translate heb ik meer dan 38.000 noten!) Lees hier de vertaling.

– Er komen Nederlandstalige Evernoteboekjes en cursussen aan.

Voor wie het leuk vindt om kennis over Evernote te delen, er zijn maandelijkse vrij toegankelijke Evernote-meetups bij Permanent Beta. De komende tijd staan de bijeenkomsten telkens in het teken van een thema. Kijk voor de verschillende data en thema’s even in de rechter zijbalk, onder het kopje: Leuke events.

Iedereen die nu denkt: Evernote? Wat heb ik daaraan? Of: Evernote? Ja, dat heb ik geprobeerd maar ik vind het helemaal niks, die zou eigenlijk even op de volgende link moeten klikken.
Just give it a try. It’s free!

I’ve been using Evernote all wrong, here’s why. It’s actually amazing!