Kom naar de eerste Groninger Maker Fair op 8 oktober!

Gepubliceerd: 25 september 2011

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Algemeen, Overige

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

“Op zaterdag 8 oktober bundelen Nederlandse ‘makers’ hun krachten op MF050, de allereerste Maker Faire van Groningen. Een ‘maker’ is iemand die dingen maakt; zinnig, onzinnig, in elk geval vindingrijk. De term komt uit Amerika, waar Maker Faires sinds 2006 een begrip zijn. Op MF050 kan iedereen zijn of haar makership verkennen met onder andere een kuub LEGO, twintig gehackte Roomba huishoudrobots en de bouw van de langste camerakabelbaan van Europa. Verder strijden drie top-teams in een spectaculaire bouw-challenge om de Vuurbeker en is er een expo met vernuftige installaties en voorwerpen. Toegang is gratis.”

HIER het hele programma, dat om 10.00 begint

(via Lifehacking.nl)