Lezingen en presentaties

Gepubliceerd: 12 november 2010

Door: Martijn Aslander

Categoriën: Lezingen

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Ik houd sinds een aantal jaren presentaties. Soms duren die een half uur, vaak twee uur en soms nog veel langer. Ik vind het leuk om te doen en de reacties zijn erg positief. De presentaties zijn interactief qua opzet, en ik ga de dialoog met de zaal aan. Meestal spreek ik over onderwerpen als de kunst van het verbinden en lifehacking, maar ook over communicatie, marketing, klantwaarde en creativiteit.

Wil je dat ik een presentatie kom houden tijdens een bijeenkomst of congres? Vul dan dit formulier in.