Natural Networking Festival

Gepubliceerd: 8 oktober 2010

Door: Martijn Aslander

Deel dit bericht:

Tegenwoordig vind je mijn wekelijkse portie belevenissen, inzichten, mijmeringen én handige tips op World Hey bekijk hier de laatste of schrijf je hieronder ↓ eenvoudig in en je ontvangt ze in je inbox.

Samen met Daan Busé heb ik in 2003 het Natural Networking Festival bedacht. Het NNF is een bijzonder en innovatief open source festival. Het festival bestaat geheel uit de inbreng van de bezoekers. In welke vorm dan ook. Of dat nou een pizza-oven, een avondje gitaar spelen bij het kampvuur, een workshop geven of een bar-dienst draaien is. Iedereen die komt draagt iets bij.

Een kleine kerngroep schept de basisvoorwaarden voor het festival. Zij zorgen voor genoeg eten, warmte en tenten. In een paar dagen wordt er een compleet mini-dorpje uit de grond gestampt, waar de vier dagen daarna zo’n 250 mensen zich met elkaar verbinden, kennis delen en genieten van de Drenthse bossen.